Graag vertellen we meer over onszelf!

 

K-Solutions.nl is opgericht in 2000 (de start van een nieuw millenium) met als doel om ondernemers te ondersteunen bij hun online presentatie. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een resultaatgericht full service marketingbureau om leads en klanten te genereren.

Het internet heeft zich door de jaren heen volop ontwikkeld. Waar eerst alleen zoekmachinemarketing van belang was, werd ook het zoekmachine adverteren (Google adwords) en later natuurlijk ook Social Media met onder andere Facebook, Linkedin en Twitter steeds belangrijker.

In 2005 zijn wij gestart met het maken van leadgenerators. Met tal van campagnes, websites en marketing activiteiten hebben we vele leads gerealiseerd. Door de jaren heen is deze dienstverlening verder ontwikkeld. Nu bouwen we complete systemen waarbij wij leads genereren en ondernemers helpen bij de conversie naar klanten en ambassadeurs. Een compleet platform + systeem om klanten te vinden, maken & binden, waarbij wij al onze kennis & kunde inzetten.

Wij helpen ook jou graag aan nieuwe klanten!

We stellen samen een succesvolle strategie op, verzorgen de realisatie van websites, automatisering van klantcontacten plus het toepassen van de juiste promotie (social media, betaalde online advertentie campagnes, offline marketing, partner marketing & content marketing). Met een ruim netwerk van vrije creatievelingen en marketeers helpen wij u graag bij uw groei-injectie om jouw bedrijf naar het volgende level te brengen.

Voor 2016 focussen wij ons erop om nog meer bedrijven, ZZP-ers, coaches, trainers en ondernemers te helpen om hun bedrijf te laten groeien. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar no-nonsense ondernemers welke weten dat marketing de core is van hun onderneming.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor eeen adviesconsult. 

Onze Visie

Marketing moet in de eerste plaats meerwaarde leveren en bieden aan de doelgroep.

Automatisering zorgt voor een tijdbesparing en meer contact met jouw (potentiële) klanten (=sterkere connectie).

Content en communicatie zijn de basis voor iedere onderneming. De marketingkanalen kunnen verschillen.

Onze Missie

Wij willen het voor ondernemers mogelijk maken om met een minimale tijdsinvestering een maximaal rendement te halen op hun Marketing inspanningen en budget.

Hiervoor gebruiken wij een goede Strategie, Systemen & effectieve Marketing kanalen.

peterPeter Kokkeler

De eigenaar van K-Solutions.nl is Peter Kokkeler.

Sinds de opkomst van het internet was hij hier al gefacineerd van.

Het begon allemaal met het maken van websites, vervolgens kwam hier Zoekmachine marketing bij en ook Social Media.

Tegenwoordig ligt de complete focus op het maken van de totaaloplossing voor het vinden, maken & binden van Klanten voor ondernemers.