Verbindingen maken en bruggen bouwen!

K-Solutions.nl is opgericht in 2000 (de start van een nieuw millenium) met als doel om ondernemers te ondersteunen bij hun online presentatie. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een resultaatgericht full service marketingbureau om leads en klanten te genereren.

Het internet heeft zich door de jaren heen volop ontwikkeld. Waar eerst alleen zoekmachinemarketing van belang was, werd ook het zoekmachine adverteren (Google adwords) en later natuurlijk ook Social Media met onder andere Facebook, Linkedin en Instagram steeds belangrijker.

In 2005 zijn wij gestart met het maken van leadgenerators. Met tal van campagnes, websites en marketing activiteiten hebben we vele duizenden leads gerealiseerd. Door de jaren heen is deze dienstverlening verder ontwikkeld. Nu bouwen we complete systemen waarbij wij leads genereren en ondernemers helpen bij de conversie naar klanten en ambassadeurs. Een compleet platform + systeem om klanten te vinden, maken & binden, waarbij wij al onze kennis & kunde inzetten. We bouwen bruggen voor onze klanten en hun doelgroep!

  

Onze Visie

Marketing moet in de eerste plaats meerwaarde leveren en bieden aan de doelgroep, ongeacht of men wel of geen klant wordt. Goodwill opbouwen in jouw markt en een waardevolle speler worden is de basis van het succes van morgen.

Content is de kern van de communicatie met de doelgroep. Het kan uiteenlopen van blogs op de site, berichten op social media, e-mails, magazines, e-books en video’s. Het is de basis bij de verschillende tactieken om de doelgroep te bereiken.

Campagnes zijn de manier om de goodwill te oogsten. Op het juiste moment op de juiste plek zijn als de klant jouw diensten nodig heeft is hierbij het uitgangspunt.

Onze Missie

Wij willen het voor ondernemers mogelijk maken om met een minimale tijdsinvestering een maximaal rendement te halen op hun Marketing inspanningen en budget.

Hiervoor gebruiken wij een goede Strategie, Systemen & effectieve Marketing kanalen.

peter

 

Vrijblijvend Advies Consult

Vraag vandaag nog een gratis Advies Consult aan om jouw eigen Marketing Game Plan te ontvangen van Peter Kokkeler of één van de Strategy Creators van K-Solutions.nl.

Peter Kokkeler is de oprichter van K-Solutions.nl. Samen met een team van zelfstandige professionals zorgt hij voor de topresultaten van alle klanten.

Onze Specialisaties

De kern van onze activiteiten bestaat uit het combineren van de juiste marketing kanalen, het schrijven van de content die de doelgroep aantrekt en vervolgens converteert naar klanten. De belangrijkste specialisaties die wij hierbij gebruiken worden hieronder weergeven.

Content Creatie
Het hart van je Marketing
Wij schrijven maandelijks 100.000 tot 200.000 woorden content voor onze klanten.
Webdesign
Sites & Shops ingericht voor conversie
Snelheid, gebruikersgemak & een sterk ontwerp.
Zoekmachine promotie
Hoger in Google
Snelle websites in combinatie met Linkbuilding zorgen voor topposities.
Social Media
op alle fronten
Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter
Video
Meer Zintuigen -
Bestaande en nieuwe content omtoveren tot video’s.
Adverteren
SEA - Social - Video - Overige
Slimme tactieken voor Break Even Marketing.
E-mail / Messenger
Meer contactmomenten (automatisch)
Bouw een relatie met je doelgroep on autopilot.
Strategie Ontwikkeling
Positionering en Branding met Resultaat
Laat je bedrijf bloeien vanuit de kern op alle vlakken.

Wat anderen over ons zeggen

Ndures Geo-analytical Solutions

“Am so happy with the work. I wonder why I hadn’t contacted you earlier.”
J.Ndungu-Resink NDURES Geo-analytical Solutions (Ndures.nl).

Leader Corporate Services

Worldwide Promotion of the Website with Video, Website Creation & Search Enging Optimisation plus Paid marketing for Belinda Wong

Vraag een persoonlijke Advies Sessie aan zonder enige verplichtingen.

 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Bericht