[vc_row css=”.vc_custom_1554387021993{background-image: url(https://www.k-solutions.nl/wp-content/uploads/2019/04/6.png?id=13245) !important;}”][vc_column][dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”500″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″ screen_normal_spacer_size=”299″ screen_tablet_spacer_size=”200″ screen_mobile_spacer_size=”200″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Leadgeneratie + Meer Klanten, voor jouw bedrijf!

Er zijn drie manieren om jouw bedrijf te laten groeien:

  1. Meer verkopen aan je bestaande klanten
  2. Meer frequent verkopen aan je bestaande klanten
  3. Meer verkopen aan nieuwe klanten

Leadgeneratie focust zich op het krijgen van nieuwe klanten.

Met onze Strategic Value Marketing aanpak zorgen wij dat alle mensen welke in contact komen met je hier een goed gevoel aan over houden. Dit komt omdat we in alle stappen van het proces zorgen voor het brengen van waarde/value. Dus zelfs de mensen welke niet direct een klant van je worden houden een fijn gevoel over aan het contact met jouw bedrijf. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een onplezierige aanpak waarbij het product of de dienst zeer agressief wordt gepushed.

Leadgeneratie alleen is niet genoeg! Je wilt geen leads, maar klanten!

Het is ook belangrijk om de leads om te zetten naar klanten. Door geautomatiseerde processen te ontwikkelen en de leads te segmenteren ontstaat er een goede opvolging van ieder contact. Ook hier wordt continu waarde geleverd aan de potentiele klanten. De conversie van lead naar klant wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

Een extra stap: van klant naar ambassadeur

Als vervolgens de klant tevreden is over je dienstverlening dan is het belangrijk dat je van hem of haar een ambassadeur voor je bedrijf maakt. Hierdoor krijg je warme leads welke al helemaal klaar zijn om klant van jouw bedrijf te worden.

Wil jij ook meer leads, meer klanten en meer ambassadeurs voor jouw bedrijf?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, de investering en onze garanties.[/vc_column_text][dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″ screen_normal_spacer_size=”20″ screen_tablet_spacer_size=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_spacer screen_wide_resolution=”1280″ screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″ screen_normal_spacer_size=”20″ screen_tablet_spacer_size=”10″][/vc_column][/vc_row]